Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Grönsakscouscous med fetaost

4 port

1 fänkål, ca 350 g
1 gul paprika
smör-&rapsolja, oliv
5 dl tomatjuice
1 grönsaksbuljongtärning
2 pressade vitlöksklyftor
4 dl couscous
1 1/2 dl svarta oliver med kärnor
200 g Apetina smulad feta
2 dl matyoghurt

Gör så här
Strimla fänkålen. Kärna ur och skär paprikan i mindre bitar. Stek grönsakerna mjuka i smör-&rapsolja i en stor stekpanna. Koka upp tomatjuice, smulad buljongtärning och vitlök i en kastrull. Ta kastrullen från värmen. Blanda ner couscousen i tomatblandningen. Låt den svälla under lock ca 5 min. Rör couscousen fluffig med en gaffel och blanda ner den, oliver och ost i stekpannan. Servera med yoghurt och sallad.


(Arla köket)



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N