Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Viltpizza på brödkaka

Hittat hos Ica-kuriren. Något som är väldigt gott och enkelt!
Funkar med kantareller på burk men färska är ju godast men säsongsbetonat om ni inte har en laddning i frysen.

4 port

Ingredienser
# 4 halvcirklar mjuk brödkaka
# 2 dl rårörda lingon
# salt
# ca 250 g tinad, avrunnen renskav
# 300 g kantareller
# 1 msk smör
# ca 80 g västerbottenost

1. Sätt ugnen på 225 grader. Lägg fyra brödkakor på plåt och bred lingon på brödet. Salta lite på lingonen.
2. Fräs först skavet, sedan svampen i smöret och fördela på brödet. Riv osten och strö på den.
3. Grädda 5-20 minuter, tills osten smält och allt är varmt.



Mahogny
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N