Hej och välkommen till Receptbankens kokbok på nätet!
Tanken med detta forum är att dela med sig av sina bästa recept och att hämta inspiration till kvällens middag, veckans bak eller en receptbank att slå i då du är godissugen.
Hjälps vi åt så kommer vi snart att ha ALLT som behövs för att lyckas i köket.
Kall kycklingfilé är en bufférätt som håller sig saftig genom den härliga
senapsmarinaden.
Hittar ni inte den grovkorniga senapen går det bra med samma mängd ljus
fransk senap.
Skär upp kycklingen efter hand och fyll på faten.
Gör så här:
1. Stek kycklingfiléerna i smör i en stekpanna 5-6 minuter på varje sida.
Salta och peppra.
Låt dem kallna.
2. Lägg senapen i en skål och vispa ner oljan, lite i taget.
Vispa ner vatten, salt, peppar och 1 dl gräslök.
Hit kan förberedas.
3. Skär kycklingen i tunna skivor och lägg dem på ett fat.
Skeda över såsen och garnera med gräslök.
20 portioner