Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Mjölk-& äggfri tårtbotten och mockarutor

3 dl vetemjöl
2 dl socker
2 tsk vaniljsocker
2 tsk bakpulver
2 dl vatten
1/2 dl rypsolja
2 msk citronsaft
+ 1 msk kakao och 2 msk oboy till mockarutorna

Blanda alla torra ingredienser i en bunke,
blanda de andra ingredienserna i en annan.
Vispa ihop alla ingredienser.
175 grader
(använd en lite mindre plåt till mockarutorna.)

glasyr till mockarutor

6 msk laktosfri margarin
1 msk kakao
2 msk oboy
4-5 msk kallt kaffe
1 paket florsocker
kokos

glasyren till mockarutorna, blanda samman alla ingredienser förutom kaffet.
tillsätt lite kaffe i taget tills ni får en passlig konsistens, bred ut på den avsvalnade kakan, strö över kokosflingor. Very Happy Very Happy Very Happy



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N