Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Champinjoner på spanskt vis

Beräkna 3 stora champinjoner per person:

Smörj en ungsfast form och bottna eventuellt med ett lager Ajvar
Lossa försiktigt foten från hatten, ställ hattarna i formen med hålet upp
Lägg en liten smörklick i varje svamp pressa över vitlök
Salta och peppra (gärna grovmalen svartpeppar)
Svampfötterna kan skivas och läggas mellan svamparna
Ställ i ugnen på 225 graders värme tills svamparna fått lite färg
Dekorera varje svamp med en liten persiljekvist

Servera rykande varma på ett salladsblad



Husmor
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N