Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Auberginegratäng

Fyra per:
2 auberginer skalas och skivas i cm tjocka skivor, fräs lätt i smör och ställ åt sidan.
3 stora gula lökar hackas tillsammans med två rejäla vitlöksklyftor och steks mjuka i smör
1 zucchini ca 400 gr skärs till halvmånar och fräses i smör med timjan.
Lägg auberginerna i en välsmord ungsfast form, täck med lökhacket och salta och peppra.
Lägg sedan på zucchinin och täck denna med tunna färska tomatskivor.
Blande drygt 1 dl vällagrad grevéost med 2 dl grädde och 2-3 msk senap och gratinera i ugnen cirka 1 timme på 200 grader. Lägg gärna på extra ost och kör på 250 grader sista tio minuterna.


 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N