Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Päron i konjakssmör med glass

PÄRON I KONJAKSSMÖR


4 port.

4 st Mogna päron
1 dl Florsocker
3 msk Konjak ( gärna päronkonjak)
50 gr Smör iskallt

Skala kärna ur och skiva päronen. Lägg dem i smord ugnssäker form med diametern ca 20 cm. Strö över florsockret. Stänk över konjaken. Hyvla smöret med osthyvel över päronen.

Gratinera i 225 grader ca 15 min.

Servera antingen med vispad grädde eller vaniljglass.

Päronen kan bytas ut mot äpplen ifall man vill variera desserten.



Eva St
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N