Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Kanelkakor från Bergsjö

Kanelkakor från Bergsjö

2 hk margarin
2 hk strösocker
2 tsk kanel
2 tsk sirap
1 ägg (helst bara gulan)
1 struken tsk bikarbonat
350 gr vetemjöl

Smör och socker röres. Sirap, kanel och äggulan tillsättes, jämte vetemjölet blandat med bikarbonat (OBS kan vara giftigt). Knåda till 2 rullar med diameter ca ½ cm Lägg i kylen - degen ska vara kall och hård. Skär i skivor och grädda dryga 10 min i 175 grader.

Receptet är från http://www.bergsjo.nu/recept.htm



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N