Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

ORIENTALISK GRISFILÉ

ORIENTALISK GRISFILÉ

600 gram fläskfilé
2 matsked margarin
1 tesked salt
1 kryddmått peppar
2 tesked curry
2 matsked mjöl
2 deciliter gräddfil
1 stycken purjolök
2 stycken bananer
1.) Skär köttet i skivor.
2.) Bryn det i margarin.
3.) Lägg upp köttet på ett ugnssäkert fat med
kanter. Krydda med salt och peppar.
4.) Fräs margarin och curry i en kastrull.
5.) Rör ned mjölet och späd med buljong och gräddfil.
Låt såsen koka några minuter.
6.) Sätt ugnen på 200 ¤
7.) Ansa och skölj purjolöken. Skär den i tunna ringar.
Fördela dem på köttet.
8.) Skala bananerna och skär dem i skivor. Fördela
över köttet.
9.) Häll på såsen och låt rätten få färg i ugn i ca 15 minuter.
Servera med kokt ris och grönsallad med gurka i.
4 portioner



Husse
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N